Thursday, November 1, 2018

FIBER SLIMME CEREAL DRINK



Fiber Slimme adalah minuman bijirin lengkap, tinggi fiber, penuh khasiat dan amat sesuai untuk di gantikan dengan makanan utama.
.
-Diperkaya dengan campuran 24 bijirin, kismis, badam, madu, oat, beras perang, kurma, chia seed, granola, isolated soy protein, multivitamin & mineral.
.
Rasa coklat yang lazat dan sangat mengenyangkan..
.
Diformulasikan khas buat mereka yang :-
☄INGIN jadikan sarapan pagi @ makan malam
☄INGIN berdiet
☄INGIN menjaga kesihatan & pemakanan bagi yang ada penyakit
☄INGIN berpuasa
☄MEREKA yang sibuk dengan Bekerja
.
Kelebihan FIBER SLIMME - CEREAL DRINK :-

- Membantu menurunkan berat badan
- Mengatasi masalah sembelit
- Mengawal selera makan & memberi rasa kenyang yang panjang
- Mengawal kolestral dan gula dalam badan
- "Milk Booster" bagi ibu yang menyusukan
- Anti oksidan
- Mencegah anemia
- Mengawal tekanan darah
- Menguatkan sistem imunisasi
- Sumber tenaga
- Pemakanan sihat dan lengkap yang baik diamalkan untuk semua peringkat umur.


Untuk khidmat nasihat & rundingcara
HUBUNGI 019-3988548 ~ UMMI
Ingin info tentang PRODAK,PROMOSI,MAKLUMAT,HARGA & PAKEJ,
sila kunjungi  

BLOG saya di http://nafizhurilainshoppe.blogspot.com/ 
FB : https://www.facebook.com/umminafizhurilain

Thursday, July 26, 2018

Testimoni FIBER SLIMME CEREAL DRINK











Untuk khidmat nasihat & rundingcara
HUBUNGI 019-3988548 ~ UMMI
Ingin info tentang PRODAK,PROMOSI,MAKLUMAT,HARGA & PAKEJ,
sila kunjungi  

BLOG saya di http://nafizhurilainshoppe.blogspot.com/ 
FB : https://www.facebook.com/umminafizhurilain

❤️APA ITU FIBER SLIMME CEREAL DRINK



👉iLens New Skinz merupakan minuman Kesihatan & Kecantikan Kulit.

👉Berasaskan Mix Berries & mengandungi L-Carnitine, Guarana, L-glutathione, Astaxanthin, Arabic Gum, Delima.

👉Diformulasikan dengan gabungan bahan semulajadi yang terbaik dan berkualiti untuk membantu menyelesaikan masalah berat badan,masalah kesihatan & membantu mencerahkan kulit.

❤️ANTARA KHASIAT & KELEBIHAN ILENS NEW SKINZ❤️

Membantu mengurangkan berat badan
Meningkatkan metabolisme pada tubuh badan
Detox
Membantu melawaskan pembuangan air besar
Membekalkan tenaga sepanjang hari
Mencerahkan Kulit
Melembabkan kulit wajah
Menegangkan dan menganjalkan kulit
Merawat kulit dari dalam
Anti Oksida dan Anti Penuaan
Membantu menguatkan kuku dan rambut
Melancarkan kitaran haid

Wajib kena cuba okey!..

#iLensNewSkinz
#MixBerriesDrink
#BlissBerry
#DropshipWanted
#KulitCantikDariDalam
#Kurus
#PerutKempis
#Dropshipwanted



Untuk khidmat nasihat & rundingcara
HUBUNGI 019-3988548 ~ UMMI

Ingin info tentang PRODAK,PROMOSI,MAKLUMAT,HARGA & PAKEJ,
sila kunjungi  

BLOG saya di http://nafizhurilainshoppe.blogspot.com/ 
FB : https://www.facebook.com/umminafizhurilain

Wednesday, December 27, 2017

Nak tambah Duit?

Bisnes Yang Bakal meletop di pasaran tak lama lagi..

Jom Sertai Kami Sebagai Team Yang Terawal..

Agent & DropShip Diperlukan..


Untuk khidmat nasihat & rundingcara
HUBUNGI 019-3988548 ~ UMMI
Ingin info tentang PRODAK,PROMOSI,MAKLUMAT,HARGA & PAKEJ,
sila kunjungi  

BLOG saya di http://nafizhurilainshoppe.blogspot.com/ 
FB : https://www.facebook.com/umminafizhurilain
PAGE : https://www.facebook.com/Rahsia-Wangian-Tahan-Lama-ZaraLina-Perfume-417781811736723/

8 TIPS TENTANG PERFUME


1) KENAPA SESETENGAH PEWANGI ADA TEMPOH TAHAN YANG BERBEZA SETIAP ORANG? Sebab kulit manusia ada 2 jenis iaitu kering dan lembap (berminyak). Untuk kulit berminyak bau perfume akan tahan lebih lama berbanding dengan kulit kering kerana kulit berminyak ada pelembap semulajadi.
.
.
2) KENAPA BAU MINYAK WANGI KADANGKALA BERBEZA PADA SETIAP ORANG. Untuk pengetahuan anda, diet dan umur mempengaruhi bau wangi pada kulit. Dalam perfume ada macam² campuran minyak. Sesetengah minyak2 itu pula kadang² meresap masuk dalam kulit sesetengah orang dan tak pada kulit orang lain. Ini akan mencipta tak keseimbangan pada kulit.
.
.
3) BAGAIMANA NAK KEKALKAN BAU PERFUME KAT BADAN? Kalau nak bau perfume tahan lama sebelum spray kat badan, sapukan sikit moisturizer atau bedak supaya bau perfume tu tahan lama or spraykan sikit kat rambut.
.
.
4) JANGAN SPRAY DI BAJU. Bukan tak boleh tapi kurang digalakkan. Sebab ia boleh merosakkan baju dan nanti takut ada tompokan di baju terutamanya baju berwarna putih. Kadang² ia boleh timbulkan bau tengik juga sebab bau perfume dah bercampur dengan peluh lama pada baju anda. So, anda dinasihatkan spray sikit je kat baju.
.
.
5. KENAPA PERFUME ADA ALKOHOL? Sebab alkohol akan membuatkan pewangi mengeluarkan bau wangi apabila disapu pada kulit.
.
.
6. BERAPA LAMA HARUMAN BOLEH BERTAHAN PADA KULIT? Pewangi boleh bertahan pada kulit dalam masa 4 jam atau lebih, tapi baunya tidak sama dengan bau asal lagi sebab perfumes ada beberape tone bau yang akan bertukar pada beberapa jam tertentu.
.
.
7. CARA TERBAIK MENJAGA PERFUME? Simpan perfume pada suhu bilik. Elakkan daripada suhu yang terlalu panas atau terlalu sejuk. Ingat ye, perfume jugak tidak boleh didedahkan dibawah sinaran matahari dalam tempoh yang lama.
.
.
8. BERAPA LAMA PERFUME BOLEH DISIMPAN? Pewangi tidak akan bertahan lama. Ia bergantung pada kualitinya. Biasanya ia hanya mampu bertahan dalam tempoh masa 3 atau 4 tahun dari tarikh perfumes dihasilkan.

#ZaraLinaPerfume
#AgentUmmi


Untuk khidmat nasihat & rundingcara
HUBUNGI 019-3988548 ~ UMMI
Ingin info tentang PRODAK,PROMOSI,MAKLUMAT,HARGA & PAKEJ,
sila kunjungi  

BLOG saya di http://nafizhurilainshoppe.blogspot.com/ 
FB : https://www.facebook.com/umminafizhurilain
PAGE : https://www.facebook.com/Rahsia-Wangian-Tahan-Lama-ZaraLina-Perfume-417781811736723/

ZaraLina Perfume Spray 15ml

MEMPERKENALKAN ⭐️⭐️⭐️
.
Baby Product Zaralina! 15mL spray perfume!
..
Ok, saya nak perkenalkan sikit spray perfume by ZaraLina :

Terdapat 15 haruman seakan International perfume
Ada bau lelaki dan untuk perempuan
Sah untuk dibawa solat
Botol ringan, senang letak dalam poket & handbag serta mesra travel
Kualiti terjamin (Pure pati)
Bauan yang tahan lama (6-8jam)
Packaging yang eksklusif
paling penting MURAH dan MAMPU MILIK!

Wasap 019-3988548


Untuk khidmat nasihat & rundingcara
HUBUNGI 019-3988548 ~ UMMI
Ingin info tentang PRODAK,PROMOSI,MAKLUMAT,HARGA & PAKEJ
sila kunjungi  

BLOG saya di http://nafizhurilainshoppe.blogspot.com/ 
FB : https://www.facebook.com/umminafizhurilain
PAGE : https://www.facebook.com/Rahsia-Wangian-Tahan-Lama-ZaraLina-Perfume-417781811736723/

APA BEZA PERFUME EDP, EDT & EDC?


“EDP” “EDT” “EDP” – Pernah dengar tak apa ni ye?
.
‘Eau de Parfum’ (EDP)
‘Eau de Toilette’ (EDT)
‘Eau de Cologne’ (EDC)
.
Apa tu?Setiap kali bila kita membeli perfume, perasan tak apa yang ditulis pada botol? Biasanya akan ada tulisan Eau de Perfume (EDP), Eau de Toilette (EDT) atau Eau de Cologne (EDC).Perbezaan utama EDP, EDT dan EDC adalah kadar essential oil di dalamnya. Essential oil ini sangat mempengaruhi aroma dan berapa lamaketahanan wangian yang melekat pada tubuh kita.
.
‘Eau de Parfum’ EDP
***********************
Perfume memiliki konsentrat paling tinggi dan paling halus kerana terdiri dari 40% essential oil. Semakin banyak kandungan essential oil dalam perfume, maka akansemakin wangi tahan lama. Sedikit olesan di titik-titik tertentu, misalnya di belakang telinga mampu bertahan hingga 6-8 jamdan tidak cepat menguap. Sebab tu lah harganya mahal sampai ratusan ringgit.
.
‘Eau de Toilette’ EDT
***********************
Perfume mengandung lebih sedikitessential oil, dengan konsentrat sekitar15%. Memiliki kadar alkohol yang tinggidengan konsentrat bahan wewangian berkisar 10%. Dengan demikian wanginya bertahan selama 4-6 jam saja. Namun aromanya masih sama memikatnya seperti EDP. Malah harganya lebih murah berbanding EDP.
.
‘Eau de Cologne’ EDC
************************
Cologne hanya hanya mengandung 5%konsentrat bahan wewangian. Namun dengan kadar air dan alkohol paling tinggi dibanding ketiga golongan lainnya. Aroma lebih cepat menguap jadi hanya bisa bertahan sekitar 2-3 jam sahaja. EDC dipasaran biasa dikenal sebagai Body Mist, Body Spray atau Body Splash. Sebab dia tak tahan lama, jadi anda kenalah sembur berkali-kali kalau nak kekal wangi.
.
Jika anda dari golongan orang yang ‘berduit’, untuk berbelanja ratusan Dollar atau ada yang mencecah ribu Dollar semata-mata untuk sebotol perfume tu mungkin bukanlah satu bebanan. Tapi kalau anda dari golongan orang yang ‘poket nipis’ Awak tak payah lah nak seksa poket awak tu untuk beli perfume yang mahal-mahal. Takut nanti awak tak cukup duit nak makan pulak.
.
Jom Cuba #ZaraLina Perfume Kerana perfume ni bau Seperti Perfume Mahal tapi Harga Mampu Milik


Untuk khidmat nasihat & rundingcara
HUBUNGI 019-3988548 ~ UMMI
Ingin info tentang PRODAK,PROMOSI,MAKLUMAT,HARGA & PAKEJ
sila kunjungi  

BLOG saya di http://nafizhurilainshoppe.blogspot.com/ 
FB : https://www.facebook.com/umminafizhurilain
PAGE : https://www.facebook.com/Rahsia-Wangian-Tahan-Lama-ZaraLina-Perfume-417781811736723/